ΣΠΟΡ

Το πρόγραμμα του Αυστραλιανού OPEN άλλαξε λόγω του γάμου της Ρωσίδας Ροντιόνοβα

Το πρόγραμμα του Αυστραλιανού OPEN άλλαξε λόγω του γάμου της Ρωσίδας Ροντιόνοβα
Getty Images / Robert Prezioso;

Για την Ρωσίδα Αρίνα Ροντιόνοβα το Σάββατο θα ήταν μία από τις σημαντικότερες ημέρες της αθλητικής της καριέρας, καθώς θα είχε την ευκαιρία να προκριθεί για 3η φορά στα τελικά του Αυστραλιανού OPEN.

Όμως λένε ότι για κάθε γυναίκα η μέρα του γάμου της είναι η σημαντικότερη στην ζωή της. Και για την 26χρονη τεννίστρια, μεγαλωμένη στην Μελβούρνη, αυτό το Σάββατο θα έπρεπε να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Τάι Βίκερι, αθλητή του Αυστραλιανού ράγκμπι. Την ώρα που στα κορτ της Μελβούρνης θα την περίμενε η Στορμ Σάντερς για τον 2ο ημιτελικό.

https://www.instagram.com/p/p

Την λύση έδωσαν οι διοργανωτές, αλλά και η συναθλήτρια της, που δέχτηκαν την μετάθεση του αγώνα στις 9 το πρωί από τις 4 το απόγευμα, που ήταν αρχικά ορισμένος. Σε θερμοκρασία μάλιστα 40 βαθμών. Ο γάμος κέρδισε τον αθλητισμό.

https://www.instagram.com/p/p

Το μοναδικό πρόβλημα τώρα, όπως αποκάλυψε στην Sydney Morning Herald, είναι το πόσο θα πρέπει να πιει στην γαμήλια δεξίωση, εφόσον έχει προκριθεί για τον τελικό της Κυριακής. «Οι ετοιμασίες για τον γάμο (χτένισμα, μακιγιάζ κλπ) ξεκινούν βέβαια από το πρωί, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τις παραλείψουμε. Το θέμα θα ναι στο τραπέζι μετά τον γάμο. Η νύφη έτσι κι αλλιώς πρέπει να είναι λίγο νηφάλια. Αλλά τώρα ένας λόγος παραπάνω, αν έχω προκριθεί. Πιστεύω 3 ποτηράκια κρασί είναι καλά».

https://www.instagram.com/p/p

Για το μπάτσελορ πάρτυ, δεν αποκάλυψε κάτι.Η Ρωσίδα τεννίστρια, νούμερο 309 στην παγκόσμια κατάταξη, ήδη πάντως έχει σκεφτεί την επόμενη μέρα, όταν θα πρέπει να αφήσει τα κορτ, ανοίγοντας με τον μέλλοντα σύζυγο της πιτσαρία στην Μελβούρνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ