Euroleague: Νίκη στο Κάουνας και τρίτος ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του ομίλου του.
Το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο και "κλειστό" στο σκορ και στο ημίχρονο οι Λιθουανοί ήταν μπροστά με 36-34.
Ωστόσο φαινόταν ότι δεν μπορούσαν να ξεμακρύνουν με τον Παναθηναϊκό να έχει σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση στις περισσότερες κατοχές.
Τελικά στο τέλος οι Φελντέιν με δυο βολές και ο Διαμαντίδης με μια διαμόρφωσαν το τελικό σκόρ, με τον ελεύθερο Μότουμ να αστοχεί σε τρίποντο στα τρία δευτερόλεπτα για τη Ζαλγκίρις.
Με τη νίκη οι πράσινοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση και αποφεύχθηκε ο ελληνικός εμφύλιος στο Top-16, καθώς «πέφτουν» πάνω στον όμιλο της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Λιθουανοί απ’ την άλλη θα ‘ναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση.
Τέσσερις προφυλακίσεις και δύο βραχιολάκια έως τώρα για το Basketgate- Έρευνα για πέντε νέα πρόσωπα
08:59
Γιατί ο Τραμπ αναφέρθηκε στην 11η Σεπτεμβρίου - Η μάχη για τη Γερουσία στο Μίσιγκαν
08:58
Αστρονόμοι ενδέχεται να ανακάλυψαν το πρώτο φεγγάρι έξω από το ηλιακό μας σύστημα
08:51
Γκράβα: Τέλη της εβδομάδας σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο οι αποφάσεις για τα σχολεία
08:46