Euroleague: Νίκη στο Κάουνας και τρίτος ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του ομίλου του.
Το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο και "κλειστό" στο σκορ και στο ημίχρονο οι Λιθουανοί ήταν μπροστά με 36-34.
Ωστόσο φαινόταν ότι δεν μπορούσαν να ξεμακρύνουν με τον Παναθηναϊκό να έχει σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση στις περισσότερες κατοχές.
Τελικά στο τέλος οι Φελντέιν με δυο βολές και ο Διαμαντίδης με μια διαμόρφωσαν το τελικό σκόρ, με τον ελεύθερο Μότουμ να αστοχεί σε τρίποντο στα τρία δευτερόλεπτα για τη Ζαλγκίρις.
Με τη νίκη οι πράσινοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση και αποφεύχθηκε ο ελληνικός εμφύλιος στο Top-16, καθώς «πέφτουν» πάνω στον όμιλο της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Λιθουανοί απ’ την άλλη θα ‘ναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση.
Ινδονησία: Σύγκρουση τρένων σε σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στην Τζακάρτα
20:45
Πέθανε η ερμηνεύτρια Νατάσα Μωυσόγλου: «Ήταν πραγματικά δυναμίτης»
20:41
EFA GROUP: Επενδύει στη Superior Air – Είσοδος σε MRO, εκπαίδευση και εξειδικευμένες αεροπορικές υπηρεσίες (pics)
20:34
Διπλωματική αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ιράν: Απορρίφθηκε η πρόταση της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ
20:32