ΣΠΟΡ

Συγκλονίζει η περιγραφή του διαιτητή Θανάση Τζήλου: «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν»

Συγκλονίζει η περιγραφή του διαιτητή Θανάση Τζήλου: «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν»
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

«Δεν εμπνέει καμία ανησυχία» δήλωσε ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του διαιτητή της Super League Θανάση Τζήλου που ξυλοκοπήθηκε σήμερα.

Ο κ. Νάνος σημείωσε επίσης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα εργαστηριακά αποτελέσματα δείχνουν ευτυχώς ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τις κακώσεις που έχει στο κεφάλι και στα κάτω άκρα» τονίζοντας ότι θα παραμείνει σήμερα, Τετάρτη, για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Σχετικά με την χρόνο που θα χρειαστεί ο κ. Τζήλος να παραμείνει νοσηλευόμενος, ο διοικητής του νοσοκομείο υποστήριξε ότι αύριο οι γιατροί θα εκτιμήσουν την υγεία του και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πηγές από την Αστυνομία, λίγο μετά τις 9:00 ο Λαρισαίος ρέφερι εξήλθε από το σπίτι του, επί της οδού Θυμάτων Κατοχής, όταν δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.

Γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, το τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Λάρισας έχει αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο κ. Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία αναφέρει τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», υποστήριξε χαρακτηριστικά περιγράφοντας το συμβάν στους άνδρες της ασφάλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ