ΣΠΟΡ

Ευρωλίγκα: Βαριά ήττα στη Μαδρίτη για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ευρωλίγκα: Βαριά ήττα στη Μαδρίτη για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Μια ακόμα εκτός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. EUROKINISSI

Μια ακόμα εκτός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που ηττήθηκε 89-68 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να κερδίσει μακριά από το ΟΑΚΑ στην Euroleague, συνεχίζεται. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν την ίδια προβληματική εικόνα και στην Ισπανία, όπου απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου Ρεάλ δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και ηττήθηκαν με το «βαρύ» 89-68.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στο πρώτο δεκάλεπτο και πάλι μπήκε νωθρά στον αγώνα, με αποτέλεσμα να μείνει στο -13 από τον αντίπαλο (23-10). Στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης και στο τρίτο φάνηκε πως… σαλπίζει αντεπίθεση, όμως, το έργο της ανατροπής τελείωσε… με το που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό. Όταν η διαφορά πήγε από τους 20, στους 5 πόντους (63-58), οι πρωταθλητές Ελλάδας με απανωτά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στη Ρεάλ Μαδρίτης να «ξεφύγει» ξανά και να φτάσει στην άνετη επικράτηση.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι στο 6-7 μετά από 13 αγωνιστικές στην Euroleague, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία έχοντας ρεκόρ 11-2.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ