Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έρχεται την Τετάρτη ο Πιτίνο
Στην τελική ευθεία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θέλει να μπει ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αναμένεται να είναι στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο Αμερικάνος τεχνικός δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» και θέλει να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να πέσουν οι υπογραφές για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Να θυμίσουμε ότι ο Ρικ Πιτίνο είχε χτυπήσει νωρίτερα με post του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου έγραψε: «Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να κοουτσάρω τον Παναθηναϊκό που έχει μεγάλη παράδοση. Είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω».

Στην δικαιοσύνη σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή
10:28
Ο Πούτιν είπε στον Μπους ότι η Ουκρανία ήταν «μέρος της Ρωσίας» το 2001
10:15
Ζελένσκι: Πολλά μπορεί να αποφασιστούν πριν την Πρωτοχρονιά- Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον
10:02
Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί μετά από πυρκαγιά στο σπίτι του - Νοσηλεύεται και το αδελφάκι του
09:50