ΣΠΟΡ

Η Γιουνάιτεντ έχασε και από τη Νόριτς και οι οπαδοί της ζητούν απόλυση του Φαν Χάαλ

Η Γιουνάιτεντ έχασε και από τη Νόριτς και οι οπαδοί της ζητούν απόλυση του Φαν Χάαλ
Reuters / Jason Cairnduff Livepic

Το αίτημα για απομάκρυνση του Φαν Χάαλ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το κύριο θέμα του Διαδικτύου, μετά το 1-2 από τη Νόριτς με τους οπαδούς να ζητούν τον Μουρίνιο.

Ακόμη και την παραμονή του παιχνιδιού, ο Φαν Χάαλ δήλωνε προβληματισμένος για το μέλλον του στην ομάδα. Τώρα, μετά την νίκη της Νόριτς στο Ολντ Τράφορντ, ο Ολλανδός επανέλαβε ότι δεν νιώθει σίγουρος για το μέλλον του.

«Δεν μπορώ εγώ να απαντήσω στην ερώτηση, εάν θα μου δοθεί χρόνος, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Ασφαλώς και η τρίτη ήττα δεν είναι κάτι συμβατό με μια ομάδα, όπως η Γιουνάιτεντ, αλλά για να το ξεπεράσουμε, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι». Αυτά δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου ο Φαν Χάαλ, λίγη ώρα μετά τις πρώτες αποδοκιμασίες στο Ολντ Τράφορντ. Η ομάδα βγήκε εκτός 4άδας του πρωταθλήματος, έχει αποκλειστεί από το Champions League και η αγωνιστική της εικόνα δεν δείχνει υγεία, όσο και αν ο εγωϊστής Ολλανδός επιμένει, ότι τα κάνει όλα καλά.

«Τιτιβίσματα» για απόλυση του Φαν Χάαλ

Μόλις λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης το Twitter γέμισε από μηνύματα οπαδών της Γιουνάιτεντ, που στην πλειοψηφία τους ζητούν άμεσα την απόλυση του προπονητή. Στην εποχή του Διαδικτύου, μια τέτοια αντίδραση δεν περνά απαρατήρητη.

Έρχεται ο Μουρίνιο;

Την ίδια ώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολούθησε τον αγώνα της Μίντλεσμπρο με την Μπράιτον για την Championship και μάλιστα κατέβηκε και στα αποδυτήρια των νικητών γηπεδούχων (3-0) για να συγχαρεί τους παίκτες και τον προπονητή τους, Αϊτορ Καράνκα, βοηθό του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Από εχθές είχε «υποσχεθεί» μέσω της δήλωσης του γραφείου, που τον εκπροσωπεί, ότι δεν θα πηγαίνει σε παιχνίδια της Premier, ώστε να μην δημιουργείται ίντριγκα γύρω από το όνομα του, παρότι είναι «έτοιμος να κάτσει σε πάγκο». Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι μάνατζερ του ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για να προσεγγίσουν την Γιουνάιτεντ. Είναι η μοναδική ομάδα για την οποία δεν έχει αναφερθεί «άσχημα» στο παρελθόν και είναι γνωστό ότι ήθελε από το 2013 να διαδεχθεί τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στην Σίτυ ο Γκουαρντιόλα

Άλλωστε η λίστα των υποψηφίων μειώνεται, αν αληθεύει και τα όσα υποστηρίζει η Γερμανική τηλεόραση ZDF για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι Γερμανοί «αποκάλυψαν» ότι αύριο Κυριακή ο Καταλανός τεχνικός θα ανακοινώσει, ότι αναλαμβάνει την Μάντσεστερ Σίτυ για την σεζόν 2016-17, και αντικαταστάτης του στην Μπάγερν θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Και οι δύο ήταν στις πρώτες λίστες, που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον επόμενο προπονητή των «μπέμπηδων», μαζί με τον Special ONE, τον Γκιγγς (βοηθός τώρα του Φαν Χάαλ) και τον Γκάρι Νέβιλ (πρόσφατα ανέλαβε την Βαλένθια).

Διαβάστε και αυτό

Παραμένει λατρεμένος για τον κόσμο της Τσέλσι ο αποπεμφθείς Μουρίνιο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ