ΣΠΟΡ

Το αήττητο της Λίβερπουλ απειλεί η Μάντσεστερ Σίτι

Το αήττητο της Λίβερπουλ απειλεί η Μάντσεστερ Σίτι
Action Images via Reuters/John Sibley

Και τώρα οι δυο τους. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στις 22:00, στο Etihad Stadium, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2019.

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ προέρχεται από τη νίκη με 5-1 κόντρα στην Άρσεναλ και παραμένει αήττητη με 17 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από 2 σερί ήττες. Επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Σαουθάμπτον και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Θα διατηρήσει το αήττητο η Λίβερπουλ ή θα το «σπάσει» η Μάντσεστερ Σίτι;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στην «απόδοση της ημέρας», ειδικό στοίχημα για να σκοράρουν και ο Αγκουέρο και ο Σαλάχ στο μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ πέτυχε με πέναλτι το τέταρτο γκολ της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ο Αγκουέρο ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Σαουθάμπτον.

Μεγαλύτερες αποδόσεις για τον Λουκάκου και τρία φαβορί

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για τον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00. Στο ειδικό στοίχημα, για να σκοράρει πρώτος ο Λουκάκου, τοPamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Ο Λουκάκου πέτυχε το τέταρτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 4-1 επί της Μπόρνμουθ.

Σε άλλους τρεις αγώνες της Premier League οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Την Πρωτοχρονιά, στις 17:00, η Άρσεναλ είναι φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φούλαμ. Προβάδισμα έχει και η Τότεναμ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Κάρντιφ, που θα αρχίσει αύριο στις 19:30. Την Τετάρτη, στις 21:45, η Τσέλσι υποδέχεται τη Σαουθάμπτον κι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Οι «άσοι» της Άρσεναλ και της Τσέλσι και το «διπλό» της Τότεναμ έχουν ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στοPamestoixima.gr.

Με νίκη η Ρεάλ θα πιάσει στην τρίτη θέση τη Σεβίλλη

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στις 22:30, θα διεξαχθεί ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής της Ρεάλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Με νίκη θα πιάσει στην τρίτη θέση τη Σεβίλλη. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ