Επικό κάρφωμα Αντετοκούνμπο έναντι των Πίστονς
Η χρονιά μπορεί να άλλαξε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως, όχι. Ο Έλληνας διεθνής βοήθησε τους Μιλγούοκι Μπακς να συντρίψουν τους Ντιτρόιτ Πίστονς και χάρισε ένα αξιομνημόνευτο «highlight» στον αγώνα.
Οι Μπακς επικράτησαν με 121-98 έναντι των Πίστονς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, φτάνοντας έτσι στην τέταρτη σειρά νίκη τους και υπερασπίζοντας το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 26-10.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σε μόλις 26 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 15 πόντους (6/11 δίποντα, 3/5 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα.
Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων, βέβαια, είναι το επικό κάρφωμα του Greek Freak.
Να σημειωθεί πως πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 25 πόντους, ενώ των Πίστονς ο Μπλέικ Γκρίφιν με 29 πόντους.
Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 85-78: «Λύγισαν» οι πράσινοι στο Μόναχο
22:24
Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει τη χερσόνησο Καμτσάτκα - Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
22:24
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11