ΣΠΟΡ

Ένταλμα λήψης DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού

Ένταλμα λήψης DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού
Φωτογραφία αρχείου EPA / WU HONG

Η αστυνομία του Λας Βέγκας εξέδωσε ένταλμα για τη λήψη DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πλαίσιο έρευνας της υπόθεσης βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα, το 2009.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal, στο πλαίσιο έρευνας της καταγγελίας της Κάθριν Μαγιόρκα για βιασμό παρά φύσιν στο Λας Βέγκας το 2009, οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να γίνει λήψη γενετικού υλικού.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας διερευνά εκ νέου την υπόθεση, καθώς η Κάθριν Μαγιόρκα κατέθεσε αγωγή κατά του «άσου» της Γιουβέντους πριν έναν χρόνο, υποστηρίζοντας ότι ο Ροναλντό την είχε βιάσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου και στη συνέχεια της κατέβαλε 375.000 δολάρια για να το κρατήσει μυστικό.

Ο Independent επιχείρησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Λας Βέγκας, με τους εκπροσώπους του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τις ιταλικές Αρχές, αλλά καμία από αυτές δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την υπόθεση βιασμού.

Στις 3 Οκτωβρίου 2018 ο Ρονάλντο πήρε θέση για τις κατηγορίες και αφού τις αρνήθηκε, ανέφερε ότι με καθαρή συνείδηση θα περιμένει με ηρεμία τα αποτελέσματα των ερευνών.

Ο Ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Ο δικηγόρος της Μαγιόργκα βασίζεται εν μέρει σε ένα έγγραφο στο οποίο ο ίδιος ο Ρονάλντο περιγράφει τη δική του εκδοχή για εκείνη τη νύχτα. Στο έγγραφο ο άσος φέρεται να λέει: «Μου είπε αρκετές φορές όχι και σταμάτα».

«Δημοσιογραφικό μυθιστόρημα» είχε χαρακτηρίσει πέρυσι, όταν πρωτοδημοσιεύθηκε η υπόθεση στο Spiegel, ο Ρονάλντο τους ισχυρισμούς της γυναίκας. Με βάση τη συμφωνία, η Μαγιόργκα θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα αν παραβιάσει τους όρους της. Θα πρέπει να καλύψει επίσης τις ζημιές που θα προκληθούν στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που «άρει τη διακριτικότητά της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ