Χολαργός - Πανιώνιος: Ο Παπαντωνίου έχασε τις αισθήσεις του από «χτύπημα» του Ντόρσεϊ
«Πάγωσαν» οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», αλλά και οι τηλεθεατές της αναμέτρησης του Χολαργού με τον Πανιώνιο, όταν ο Νώντας Παπαντωνίου δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Τζόι Ντόρσεϊ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο έδαφος.
Το ατυχές περιστατικό συνέβη στα πρώτα λεπτά του εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου κόντρα στον Χολαργό.
Ο Νώντας Παπαντωνίου δέχτηκε, κατά λάθος, χτύπημα στο κεφάλι από το συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ και να χάσει τις αισθήσεις του.
Το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου έσπευσε να βοηθήσει τον Έλληνα γκαρντ, ενώ μετά από λίγο, οι… καρδιές όλων επέστρεψαν στις θέσεις τους, καθώς ο Παπαντωνίου σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά τον αγώνα.
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
ΚΟΣΜΟΣ