Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Ντιέγκο Μαραντόνα
Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη το Σάββατο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κι εκτός απροόπτου μέχρι το βράδυ θα λάβει εξιτήριο.
«Η χειρουργική επέμβαση στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ολοκληρώθηκε. Χάρη στον Θεό, όλα πήγαν καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τους ιατρούς της κλινικής Olivos. Τώρα περιμένουμε την αποκατάσταση του Ντιέγκο και την επιστροφή του στην δουλειά», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα.
Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται ο τοπικός Τύπος, ο «Ντιεγκίτο» αντιμετώπιζε πρόβλημα με ομφαλική κήλη (ένα είδος διογκώσεως στο κοίλωμα της κοιλιάς).
Στις 4 Ιανουαρίου ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, υπεβλήθη σε εξετάσεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του με την μεξικανική, Ντοράντος Σιναλόα. Εξερχόμενος του νοσοκομείου, τότε, ο διάσημος Αργεντινός, είχε δηλώσει: «Μπήκα στο νοσοκομείο 58 ετών και βγήκα 50»!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μαραντόνα έχει υποβληθεί σε δύο γαστρικά bypass προκειμένου να χάσει βάρος, δεδομένου ότι πριν από αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα το 2004, όταν διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και νοσηλεύθηκε για 11 ημέρες με αναπνευστική ανεπάρκεια.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις
02:00
Πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή»: Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις - Αφορά τουλάχιστον 1.400 επιχειρήσεις
01:00
ΟΠΕΚΑ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών σε ορεινές περιοχές
00:30
Η Γερμανία ξεκινά την παραγωγή 5.000 drones μεγάλου βεληνεκούς για την Ουκρανία
23:56