Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Ντιέγκο Μαραντόνα
Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη το Σάββατο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κι εκτός απροόπτου μέχρι το βράδυ θα λάβει εξιτήριο.
«Η χειρουργική επέμβαση στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ολοκληρώθηκε. Χάρη στον Θεό, όλα πήγαν καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τους ιατρούς της κλινικής Olivos. Τώρα περιμένουμε την αποκατάσταση του Ντιέγκο και την επιστροφή του στην δουλειά», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα.
Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται ο τοπικός Τύπος, ο «Ντιεγκίτο» αντιμετώπιζε πρόβλημα με ομφαλική κήλη (ένα είδος διογκώσεως στο κοίλωμα της κοιλιάς).
Στις 4 Ιανουαρίου ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, υπεβλήθη σε εξετάσεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του με την μεξικανική, Ντοράντος Σιναλόα. Εξερχόμενος του νοσοκομείου, τότε, ο διάσημος Αργεντινός, είχε δηλώσει: «Μπήκα στο νοσοκομείο 58 ετών και βγήκα 50»!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μαραντόνα έχει υποβληθεί σε δύο γαστρικά bypass προκειμένου να χάσει βάρος, δεδομένου ότι πριν από αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα το 2004, όταν διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και νοσηλεύθηκε για 11 ημέρες με αναπνευστική ανεπάρκεια.
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Ιράκ: Ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο της βάσης Αΐν αλ-Άσαντ μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων
23:58
Συρία: Η Ουάσινγκτον καλεί σε παύση επιθέσεων σε πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους
23:48
ΗΠΑ: Το υπ. Δικαιοσύνης ζητά από δικαστή να απορρίψει αίτημα ειδικού επιτρόπου για τα αρχεία Έπσταϊν
23:38