ΣΠΟΡ

«Σουβλάκι Τσιτσιπάς»: Παράξενο... έπαθλο για τον τενίστα αν περάσει στον επόμενο γύρο

«Σουβλάκι Τσιτσιπάς»: Παράξενο... έπαθλο για τον τενίστα αν περάσει στον επόμενο γύρο
Agency/Erik Simander

Δόξα, χρήματα και ένα... σουβλάκι με το όνομά του! Αυτά θα είναι τα έπαθλα που θα λάβει ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν καταφέρει να νικήσει τον επόμενο αντίπαλό του στο Αυστραλιανό Open.

O 20χρονος τενίστας αποκάλυψε πρόσφατα πως το αγαπημένο του εστιατόριο στη Μελβούρνη είναι το Stalactites και ο ιδιοκτήτης του, για να του ανταποδώσει την τιμή, γνωστοποίησε πως θα τον συμπεριλάβει στο μενού αν περάσει στον γύρο των 16.

Ο Τσιτσιπάς δεν θα είναι ο πρώτος που θα τιμηθεί κατ΄αυτόν τον τρόπο, καθώς το ίδιο εστιατόριο είχε δώσει το όνομα του Κύπριου Μάρκου Παγδατή σε ένα από τα εδέσματα που σερβίρει μετά την πορεία του τενίστα στην διοργάνωση το 2006.

«Ο Στέφανος προκαλεί μεγάλη αίσθηση και αν τα πάει καλά, θα θέλαμε πάρα πολύ να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι», σημείωσε η διευθύντρια του Stalactites, Νικόλ Παπασάββα.

«Σε όλους αρέσει το σουβλάκι κατά κάποιον συγκεκριμένο τρόπο, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και θα το φτιάξουμε ανάλογα με τα γούστα του».

Ο τενίστας, που κατάφερε με την ονειρική πορεία που διέγραψε το 2018 να σκαρφαλώσει στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης – η υψηλότερη που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας – έχει κερδίσει την υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη. Όπως, άλλωστε, και η Μαρία Σάκκαρη, που έχει περάσει, επίσης, στον τρίτο γύρο του Open.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ