ΣΠΟΡ

Ποιοι οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς σύμφωνα με τον ΠΣΑΤ

Ποιοι οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς σύμφωνα με τον ΠΣΑΤ
ICONPRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς για το 2015, κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής στους κρίκους σε λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο της οποίας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ψηφοφορία έχοντας διαπρέψει στο Παγκόσμιο του Πεκίνου και το Diamond League.

Βραβεία κατέκτησαν επίσης οι: Εθνική Υδατοσφαίρισης Ανδρών (Ομάδα), Δημήτρης Ράφτης (προπονητής), Μανώλης Στεφανουδάκης (Αθλητής ΑΜΕΑ), Δήμητρα Κοροκίδα (Αθλητρια ΑΜΕΑ) και στις ομάδας ΑΜΕΑ Μπότσια Ζευγάρια BC3 (Ντέντα Άννα/Πανανός Νίκος/Πολυχρονίδης Γρηγόρης).

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους: Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη, Βαγγέλη Μόρα, Κώστα Κατσουράνη, Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Unified ομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics.

Πηγή: ICONPRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το παρών στην βράβευση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ