Ποιοι οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς σύμφωνα με τον ΠΣΑΤ
Τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς για το 2015, κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής στους κρίκους σε λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο της οποίας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς.
Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ψηφοφορία έχοντας διαπρέψει στο Παγκόσμιο του Πεκίνου και το Diamond League.
Βραβεία κατέκτησαν επίσης οι: Εθνική Υδατοσφαίρισης Ανδρών (Ομάδα), Δημήτρης Ράφτης (προπονητής), Μανώλης Στεφανουδάκης (Αθλητής ΑΜΕΑ), Δήμητρα Κοροκίδα (Αθλητρια ΑΜΕΑ) και στις ομάδας ΑΜΕΑ Μπότσια Ζευγάρια BC3 (Ντέντα Άννα/Πανανός Νίκος/Πολυχρονίδης Γρηγόρης).
Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους: Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη, Βαγγέλη Μόρα, Κώστα Κατσουράνη, Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Unified ομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics.

Πηγή: ICONPRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Το παρών στην βράβευση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.
Με τιμές στη Σόφια τα λείψανα του Τσάρου Σαμουήλ μετά τη συμφωνία Ελλάδας-Βουλγαρίας
19:49
Χωρίς αναφορές και «καρφιά» προς τους απόντες η ομιλία Μητσοτάκη στα γενέθλια της ΝΔ
19:40
Έκαναν σούζες με ιλιγγιώδη ταχύτητα - Πώς τους εντόπισαν οι αρχές
19:33
Σχέδιο Μακρόν - Μερτς για νέο εμπορικό «όπλο» της ΕΕ – Στο βάθος η Κίνα
19:24