Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα
Συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσα πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα στη Βρετανία, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη από τη βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB).
Ο 28χρονος Σάλα, που μόλις είχε πάρει μεταγραφή για την Κάρντιφ, και ο πιλότος του αεροσκάφους, ο Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με την AAIB, ένα τμήμα καθίσματος αεροσκάφους βρέθηκε σήμερα σε μια παραλία κοντά στο Σιρτενβίλ της βόρειας Γαλλίας. Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και ένα δεύτερο μαξιλαράκι καθίσματος.
«Από μια πρώτη έρευνα, συμπεράναμε ότι είναι πιθανό να προέρχονται από το αγνοούμενο αεροσκάφος», ανέφερε η AAIB στην ανακοίνωσή της.
Το μονοκινητήριο αεροσκάφος χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι, στη Μάγχη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θα μας γα@@@ τώρα»: Σάλος στη Βουλή με την φράση βουλευτή
ΝΔ: Αυτή είναι η λίστα με τους υποψήφιους στις εκλογές – Δείτε τα ονόματα
Καιρός - Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» ισχυρά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Δίπλωμα οδήγησης σε πέντε ημέρες και με 15 ευρώ εξέταστρα: Όλες οι αλλαγές στο νομοσχέδιο
Στη φόρα τα ηχητικά του Ψαριανού «βγάζει» το Ποτάμι
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21