ΣΠΟΡ

Netflix και παγωτό: Το «φάρμακο» ενός προπονητή για να ξεπεράσει την ήττα της ομάδας του

Netflix και παγωτό: Το «φάρμακο» ενός προπονητή για να ξεπεράσει την ήττα της ομάδας του
Reuters

Γεμάτος θυμό για την τελευταία τους ήττα στο πρωτάθλημα NFC, ο προπονητής της Νιου Όρλεανς Σεντς, για να το ξεπεράσει, πέρασε τρεις ολόκληρες μέρες τρώγοντας παγωτό και βλέποντας Netflix!

Μία βδομάδα και μερικές ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που οι Σεντς ηττήθηκαν από τη Λος Άντζελες Ραμς και τώρα ο προπονητής των… χαμένων, Σον Πέιτον, αποκάλυψε πώς αντιμετώπισε τη στενοχώρια του, καθώς το παιχνίδι «επισκιάστηκε» από μία απόφαση διαιτητών που ακόμη συζητιέται.

«Ειλικρινά θα πω πως μετά το ματς, όπως οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν έβγαινα καν από το δωμάτιό μου, έτρωγα παγωτό και έβλεπα Netflix. Σίγουρα για τρεις συνεχόμενες μέρες. Όλοι μας έχουμε τουλάχιστον μία “κακή” συνήθεια. Για μένα, πιθανώς αυτή να είναι η ζάχαρη» είχε δηλώσει ο προπονητής την Τετάρτη, σύμφωνα με το CNNi.

Όταν ρωτήθηκε τι παρακολούθησε στο Netflix είπε «Κοίτα, βλέπεις το “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”, ωραία; Και μετά, εντελώς ξαφνικά καταλήγεις να βλέπεις το “Υou” και είναι σαν μία συνάντηση των σειρών Ted Bundy και Dawson’s Creek. Είναι σκληρό».

Ο Πέιτον δήλωσε επίσης πως η πρώτη φορά που μίλησε σε κάποιον μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση, ήταν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, με τον Al Riveron, τον ανώτερο αντιπρόεδρο των διαιτητών του πρωταθλήματος.

«Ήταν υπερβολικά ειλικρινής σχετικά με την απόφαση της διαιτησίας». Ο Σον ανέφερε επίσης πως για δύο ημέρες μίλησε και με άλλους ανθρώπους και κατάλαβε πως δεν θα άλλαζε κάτι.

«Λαμβάνεις πάρα πολλά μηνύματα και emails. Εννοείται πως το εκτιμάς, αλλά μετά θες απλά να “εξαφανιστείς” για λίγο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ