ΣΠΟΡ

Ευρωλίγκα: Διασυρμός του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ευρωλίγκα: Διασυρμός του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα
Πρωταγωνιστής για τη Μπαρτσελόνα ήταν ο Κρις Σίνγκλετον ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν... σίφουνας από το ΣΕΦ επικρατώντας 76-55 του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Πολύ κακό βράδυ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα πλην ενός καλού διαστήματος στο δεύτερο δεκάλεπτο, να απειλήσει την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μπήκαν αποφασισμένοι να φύγουν νικητές από το ΣΕΦ και το κατάφεραν με εμφατικό τρόπο. Αυτό μαρτυρά και το τελικό 76-55 με το οποίο επικράτησαν οι «μπλαουγκράνα» των «ερυθρόλευκων» και τους έριξαν στο 12-9, ανεβαίνοντας κι οι ίδιοι σε αυτό το ρεκόρ.

Μάλιστα, οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς κατάφεραν να καλύψουν και τη διαφορά της ήττας τους στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη κόντρα στον Ολυμπιακό (-9). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπερτερούν στην ισοβαθμία των Πειραιωτών κι αυτή τη στιγμή να είναι εκείνοι που «στρογγυλοκάθονται» στην 5η θέση της κατάταξης. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, έπεσε έκτος και βλέπει την κατάληψη μιας από τις θέσεις της πρώτης τετράδας να απομακρύνεται, κάτι που ισοδυναμεί με απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας στα play off της Euroleague...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ