ΣΠΟΡ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ώρα αποδείξεων για τους παίκτες του Ουζουνίδη

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ώρα αποδείξεων για τους παίκτες του Ουζουνίδη
EUROKINISSI

Ντέρμπυ αποδείξεων είναι το σημερινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι παίκτες της οποίας καλούνται να αποδείξουν ότι η διαφορά των 14 βαθμών που τους χωρίζει από την πρώτη θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικότητας των δύο ομάδων. 

Επιπλέον, πιθανή απώλεια βαθμών σήμερα θα την αφήσει πολύ πίσω και από το κυνήγι της δεύτερης θέσης ενώ σε περίπτωση νίκης θα περιμένει στραβοπάτημα των αντιπάλων της στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παραταχθεί με την πετυχημένη συνταγή του 3-52 με τον Άλεφ να έχει προβάδισμα για τη θέση του αμυντικού χαφ έναντι του Κρίστισιτς. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου θα είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά οι τρεις της άμυνας, με τον Γκάλο στα δεξιά και τον Χουλτ αριστερά σε ρόλο μπακ-χαφ. Ο Άλεφ θα πλαισιώνεται στα χαφ από Μπακασέτα και Μάνταλο, ενώ ο Λιβάγια θα υποστηρίζει επιθετικά τον Πόνσε.

Στην αποστολή έχουν επίσης συμπεριληφθεί οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Κλωναρίδης και Μπογέ, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ο τραυματίας Γαλανόπουλος.

Δείτε στην γκάλερι του CNN Greece τι έγινε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στην Τούμπα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ