ΣΠΟΡ

Το δικό της μήνυμα για τις γιορτές στέλνει αυτές τις μέρες η Μπαρτσελόνα

Το δικό της μήνυμα για τις γιορτές στέλνει αυτές τις μέρες η Μπαρτσελόνα
Reuters / Yuya Shino Livepic

Mes que un club, λέει το «μότο» της Μπαρτσελόνα και οι άνθρωποι του Καταλανικού συλλόγου αποδεικνύουν και αυτές τις μέρες, ότι είναι «κάτι παραπάνω από ένας απλός σύλλογος».

Όλα τα τμήματα της Μπαρτσελόνα συμμετέχουν ενεργά τις μέρες αυτές σε δράσεις που δείχνουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του αθλητισμού. Και όχι μόνον οι ακριβοπληρωμένοι σταρ, αλλά και οι αυριανοί άσοι της ομάδας.

Τα μέλη της περίφημης Ακαδημίας Masia. Bρέθηκαν δίπλα σε παιδιά, που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα με τον καρκίνο. Τους μοίρασαν δώρα και τους έδωσαν την δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν.

Χαρίστε ένα δώρο της Μπαρτσελόνα

Για τους φανατικούς της ομάδας δεν υπάρχει κανένα καλύτερο δώρο αυτές τις ημέρες από ένα αναμνηστικό της Μπαρτσελόνα. Για μικρούς και μεγάλους υπάρχει πληθώρα επιλογών.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πλέον και επίσημα η νέα συλλεκτική φανέλλα της ομάδας, μετά τον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και την κατάκτηση του 5ου τροπαίου για την σεζόν που φεύγει.

Μπλαουγκράνα ευχές

Και επειδή κάθε χρόνο είναι must, και αυτή την χρονιά τα αστέρια του συλλόγου σε όλα τα τμήματα έδωσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις ευχές σε όλο τον κόσμο.

Το απολαυστικό βίντεο ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο You Tube και μπορείτε και εσείς να το απολαύσετε.

Δείτε και αυτό

Απολαυστικό βίντεο της Τσέλσι για τις γιορτές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ