ΣΠΟΡ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος»: Αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητά ο Βράνιες από την Καρλέουσα

Συνεχίζεται ο «πόλεμος»: Αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητά ο Βράνιες από την Καρλέουσα
Facebook/Jelena Karleuša & EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Νέο κεφάλαιο προστίθεται στο σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γελένα Καρλέουσα, με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ να ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ από την τραγουδίστρια. 

Σύμφωνα με σερβικά μέσα, ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε αγωγή ζητώντας το υπέρογκο ποσό, ενώ παράλληλα ζητά και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της τραγουδίστριας, κατηγορώντας τη πως θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά του και ότι δέχεται «απειλές για δολοφονία του».

Ο Βράνιες, στα έγγραφα που κατέθεσε στον Ανώτερο Εισαγγελέα του Βελιγραδίου, επικαλείται δημοσίευση της Καρλέουσα στο Facebook στις 14 Ιανουαρίου, στην οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή ως «άρρωστο σκουλήκι» και «ρατσιστή».

«Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκουλήκι. Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό. Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα», έγραφε η τραγουδίστρια και προσέθετε:

«Ροζ» αποκαλύψεις χωρίς τέλος: Ο Βράνιες έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα

Πώς αντέδρασε σέξι παρουσιάστρια στην παρενόχληση περαστικού

Πέθανε ο Rocket των Guardians of the Galaxy

«Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις. Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι. Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ