Μοίρασαν δώρα και ευχές σε μικρά παιδιά οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτυ
Συνεπείς με το πνεύμα των ημερών οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτυ επισκέφθηκαν το νοσοκομείο παίδων της πόλης, μοίρασαν δώρα και έδωσαν τις ευχές τους στα μικρά παιδιά.
Οι υποχρεώσεις των ομάδων στην Αγγλία δεν σταματούν τις Άγιες αυτές ημέρες καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά. Όμως οι ακριβοπληρωμένοι άσοι των ομάδων βρίσκουν την ευκαιρία να θυμίσουν σε όλους και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.
Όλα τα αστέρια της Μάντσεστερ Σίτυ και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου επισκέφθηκαν το Βασιλικό Νοσοκομείο παίδων του Μάντσεστερ. Έδωσαν δώρα στα μικρά παιδιά, έπαιξαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, γεμίζοντας τα με δύναμη και κουράγιο για να ξεπεράσουν την ασθένεια τους και να βρεθούν γρήγορα στα σπίτια τους.
Οι φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο Πολωνός που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα (vid)
21:08
«Οι πολίτες θα κρίνουν τους δημάρχους για τις επιδόσεις τους» - Μητσοτάκης για deiktesota.gov.gr
20:57
Ισραηλινός στρατός: «Θα βρούμε και θα εξουδετερώσουμε τον Μοτζτάμπα Χαμενεϊ»
20:46
Βλήμα έπεσε κοντά στην πυρηνική εγκατάσταση του Μπουσέρ στο Ιράν
20:38