Καταζητούμενος στη Σκωτία ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής
Μπλεξίματα με το νόμο φαίνεται να έχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαϊκής Μπιλέλ Μόσνι.
Ο 31χρονος Τυνήσιος που μετακόμισε από τους Ρέιντζερς στην Πάτρα έχει βεβαρημένο ιστορικό κακής συμπεριφοράς, ενώ εκκρεμεί ένα ένταλμα σύλληψης εναντίον του στη Σκωτία.
Ο στόπερ που απέκτησε η Παναχαϊκή είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ το 2015, όταν μετά το φινάλε του αγώνα Μάδεργουελ – Ρέιντζερς (3-0) γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του, Λι Έργουιν. Ο τελευταίος επεδίωξε να του δώσει το χέρι και όταν ο Μόσνι αρνήθηκε, τον έσπρωξε στην πλάτη. Ο Τυνήσιος αντέδρασε έντονα, τον… ξυλοφόρτωσε και τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών.
Διαβάστε επίσης:
ΑΕΚ: Θέλει να γίνει... Βασίλισσα δύο ηπείρων!
Παραμένει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε
Ο Ρονάλντο «χτυπάει» πρώτος στη Serie A
Τα πιο πρόσφατα μπλεξίματα του με τον νόμο είναι τα περσινά, καθώς τον περασμένο Απρίλη ο Μπιλέλ Μόσνι, που αγωνιζόταν στη Νταντί Γιουνάιτεντ τότε, για επικίνδυνη οδήγηση και το δικαστήριο είχε οριστεί για τον περασμένο μήνα.
Ο Τυνήσιος άσος δεν παρουσιάστηκε στη δίκη, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψής του, καθώς δεν γνώριζαν που μένει! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ρέιντζερς είχε παραχωρήσει στον μουσουλμάνο ποδοσφαιριστή ειδικό δωμάτιο για να προσεύχεται, ενώ του είχε δοθεί και σχετική άδεια, προκειμένου να προσέρχεται με καθυστέρηση στις προπονήσεις της Παρασκευής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μέχρι τέλους για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός
Γερμανός ΥΠΕΞ σε Τραμπ: Το Βερολίνο δεν έχει ανάγκη «συμβουλές από το εξωτερικό»
14:26
Δώρο Χριστουγέννων: Πώς υπολογίζεται για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα
14:21
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05