ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μάχη» για το Champions League στο Φάληρο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μάχη» για το Champions League στο Φάληρο
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα δώσουν τα πάντα σήμερα Κυριακή (19:30 Novasports 1) προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη στην 21η «στροφή» της Super League, με φόντο μια θέση στα προκριματικά του Champions League της νέας χρονιάς

Οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από εντός έδρας «γκέλα» με την Ντιναμό Κιέβου (2-2) για το Europa League και θέλουν την νίκη για να «καπαρώσουν» την δεύτερη θέση, ενώ η ΑΕΚ που με τον Μανόλο Χιμένεθ έχει μόνο νίκες, θέλει τους τρεις βαθμούς για να βρεθεί σε «απόσταση βολής» από τον Ολυμπιακό και να μπορέσει να τον «κυνηγήσει» για να του πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας χρονιάς.

Τα πλάνα των δυο «μονομάχων»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή. Εκτός βρίσκεται μόνο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που κάνει αγώνα δρόμου για τον επαναληπτικό στο Κίεβο με την Ντιναμό. Εντός αποστολής είναι και το όνομα του Σολδάνο καθώς και οι Φορτούνης, Ποντένσε που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Η αποστολή:

Από εκεί και πέρα για την ΑΕΚ ο τεχνικός του συλλόγου Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντιμίτρι Τσιγκρίνσκι να προπονείται κανονικά για 2η ημέρα και να τίθεται στη διάθεση του για το ματς στο Φάληρο. Ο Ουκρανός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αντίθετα από τον Χουλτ που λόγω θλάσης ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι:

Κανονικά στο ντέρμπι ο Σισέ

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της πειθαρχικής δίωξης, που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στον αμυντικό του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έτσι ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά θα παίξει κανονικά στο σημερινό ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στην ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν κώλυμα του δικηγόρου τους Ιωάννη Χατζησαββάογλου και εξασφάλισαν την αναβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ