Η ρεβάνς του Κλοπ και το σερί του Λεβαντόφσκι
Μεγάλο ματς γίνεται απόψε (22:00) στο Champions League. Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν, συγκρούονται στο Anfield.
Ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε ένα Champions League εξαιτίας της Μπάγερν, ως προπονητής της Ντόρτμουντ, στον τελικό του 2013. Απόψε, στις 22:00, θα την αντιμετωπίσει ως προπονητής της Λίβερπουλ, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τη φάση των «16» και θέλει να πάρει τη ρεβάνς.
Το ντέρμπι του Champions League Λίβερπουλ-Μπάγερν θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Δύο από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Θα καταφέρει ένας από τους δύο να ανοίξει το σκορ;
Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο γκολ στο ντέρμπι Μπάγερν-Λίβερπουλ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ ή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Σαλάχ έχει σημειώσει 17 γκολ στην Premier League και 3 στο Champions League. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι και σκόραρε άλλες 2 φορές στο Anfield στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Λεβαντόφσκι έχει πετύχει 13 γκολ στη Bundesliga και 8 στο Champions League. Σκόραρε και στα 4 τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν και στα 5 από τα 6 στον όμιλο. Πέτυχε το πρώτο γκολ σε 3 ματς, στο εντός έδρας με την ΑΕΚ και στα εκτός έδρας με τον Άγιαξ και τη Μπενφίκα.
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35
New York Times: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έκαιγε για πάνω από 30 ώρες - Εκατοντάδες ναύτες κοιμούνταν στα πατώματα
08:34
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν νέο Βιετνάμ» απειλεί το Ιράν - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο - «Βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο
08:22
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18