ΣΠΟΡ

«Επίθεση» του μάνατζερ Σάλα στην Κάρντιφ! «Πότε θα πει την αλήθεια;»

«Επίθεση» του μάνατζερ Σάλα στην Κάρντιφ! «Πότε θα πει την αλήθεια;»
AP Photo/Thibault Camus

Συνέχεια φαίνεται ότι θα έχει το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα του θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα με την Κάρντιφ και τον μάνατζερ του παίκτη να αλληλοκατηγορούνται.

Και αυτό γιατί ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού «απασφάλισε» και επιτέθηκε στην Κάρντιφ καλώντας την να πει την αλήθεια για το τι συνέβη με το μοιραίο αεροσκάφος που μετέφερε τον Σάλα. Ο Γουίλι ΜακΚέι απάντησε στις κατηγορίες του συλλόγου ότι «φούσκωσε» βάσει σχεδίου την τιμή του Σάλα, διαδίδοντας ψευδώς πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι, ώστε οι Ουαλοί να δώσουν περισσότερα χρήματα.

Αναλυτικά όσα τόνισε: «Η Κάρντιφ δείχνει απόλυτη έλλειψη κλάσης και προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη και τ' όνομά μου. Η Κάρντιφ γνώριζε τα πάντα για κάθε πτήση. Γιατί δεν έχει βγει να μιλήσει και να πει επιτέλους την αλήθεια; Γιατί όλοι συνεχίζουν και ασχολούνται με τη μια πτήση που είχε την τραγική κατάληξη...».

Οι φήμες για τις ομάδες που τον ήθελαν

Ο μάνατζερ του παίκτη όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «L' Εquipe» του έστειλε email που του ξεκαθαρίζει το ρόλο του και του αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμία ομάδα παρά μόνο από την Κάρντιφ.

«Εμιλιάνο, ονομάζομαι Γουίλι ΜακΚέι. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σου, η περιουσία σου, τα μπέιμπισιτινγκ. Δεν μας αφορούν, δεν είναι πρόβλημά μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά. Κάνουμε μεταγραφές, έχουμε περισσότερες από 600: του Ντρογκμπά, του Παγέ και άλλων.

Λέγεται ότι δεν θέλεις να πας στην Κάρντιφ. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Γουέστ Χαμ ή την Έβερτον είναι ψέματα που διέρρευσα εγώ για να ανέβει η τιμή σου. Διαφορετικά κανείς δεν σε ξέρει, κανείς δεν παρακολουθεί το γαλλικό πρωτάθλημα» ήταν το πρώτο email για να έρθει στην συνέχεια και νέο «χτύπημα» το οποίο ανέφερε:

«Σε ό,τι σε αφορά, πάντως, έχουμε μιλήσει με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ. Σε πιστεύουμε και κάποια στιγμή μπορούμε να σε προωθήσουμε εκεί. Μπορείς να ρωτήσεις και άλλους παίκτες και να δεις ότι είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας. Δεν τους λέμε ότι θα είμαστε σαν πατεράδες τους. Και αυτοί που το λένε, δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα».

Διαβάστε επίσης:

Champions League: «Μάχη» γιγάντων στην Αγγλία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίζω να έκανα υπερήφανους τους Έλληνες

ΝΒΑ: Η «υπόκλιση» του «Βασιλιά» στον Giannis

Πώς σκοτώθηκε

«Θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι και το στέρνο», υπέστη ο Εμιλιάνο Σάλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την ιατροδικαστική έρευνα.

Ο 28χρονος Σάλα ταξίδευε από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας προς τη Βρετανία την 21η Ιανουαρίου για να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Κάρντιφ Σίτι, όταν το αεροπλάνο του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ πετούσε πάνω από το στενό της Μάγχης και τελικά συνετρίβη.

Η τελική έκθεση του Οργανισμού Έρευνας Αεροπορικών Ατυχημάτων αναφορικά με τις ακριβείς αιτίες που προκάλεσαν το αεροπορικό δυστύχημα δεν προβλέπεται να δημοσιευθεί μέσα στους επόμενους έξι έως δώδεκα μήνες, ωστόσο μια ενδιάμεση έκθεση αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ