Γλίτωσε από τροχαίο και δευτερόλεπτα μετά τον σκότωσε γνωστός προπονητής!
Σε θανατηφόρο δυστύχημα ενεπλάκη ο τεχνικός του Σίρακιους, Τζιμ Μποχάιμ, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του έναν πεζό.
Ειδικότερα ο Hall of Famer που συνεργάζεται πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 51χρονο Χόρχε Χιμένεθ, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας (Interstate-690), τη στιγμή που ο τελευταίος, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που συνετρίβη στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, είχε εγκαταλείψει το όχημα. O Χιμένεθ διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές, ο Τζιμ Μποχάμ βρέθηκε αρνητικός σε αλκοτέστ που υποβλήθηκε, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες σε βάρος του. Παράλληλα, στην αναφορά της αστυνομίας ξεκαθαρίζεται ότι η βροχή που είχε ξεσπάσει νωρίτερα δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση το οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο.
Ο Μποχάιμ είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1944 στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, ενώ από το 1976 ως και σήμερα είναι προπονητής στο κολλέγιο Syracuse, ενώ έχει και το ρόλο του assistant coach στην Εθνική ομάδα. Στην καριέρα του έχει 943 νίκες και 378 ήττες με την ομάδα του.
SPONSORED
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου εν μέσω αναφορών για νέο κύκλο επιθέσεων στο Ιράν
19:44
Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» στην απόκτηση της Κρητικός από την Μασούτης
19:36
Ν. Ανδρουλάκης από την Καππαδοκία: «Οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους, χάνουν την ταυτότητά τους»
19:33
Αυτοί είναι οι κατώτατοι και ανώτατοι μισθοί για εκατοντάδες δουλειές στην Ελλάδα το 2026 (πίνακες)
19:20