ΣΠΟΡ

Στα «λευκά» και το γήπεδο της Τούμπας

Στα «λευκά» και το γήπεδο της Τούμπας
EUROKINISSI/ MOTION TEAM

Στα λευκά «ντύθηκε» το γήπεδο της Τούμπαςκαθώς οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεφταν από το τα ξημερώματα του Σαββάτου ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το έστρωσε και στην έδρα του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δημοσίευει στα social media φωτογραφίες από την χιονισμένη Τούμπα.

Ο αγωνιστικός χώρος έχει καλυφθεί από το χιόνι και θα πρέπει να καθαριστεί στο σημείο που θα γίνει η προπόνηση.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή στις 19:30 αναμένεται το ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Σχετικά με τη διεξαγωγή του αυριανού αγώνα με τον Άρη, οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, με χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται επί ποδός από τα ξημερώματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ο κεντρικός δήμος λειτουργεί από σήμερα έως και την Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, με διευρυμένο ωράριο τις κοινωνικές δομές για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργούν το Υπνωτήριο Αστέγων (Ανδρέου Γεωργίου 13) και το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (Μοναστηρίου 62), ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτά τα ΚΑΠΗ (Γρ. Λαμπράκη 42 και Στεφάνου Νούκα 10), από τις 9 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ για την προφύλαξη ατόμων από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ