ΣΠΟΡ

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Απόψε ο αγώνας των «πρασίνων»

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Απόψε ο αγώνας των «πρασίνων»
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία και θέλει νίκη για να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα play off της Euroleague.

Η νίκη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε όλα τα παιχνίδια που έχει να δώσει από εδώ και πέρα στην Euroleague, είναι μονόδρομος και το «διπλό» απόψε στα Κανάρια Νησιά αξίζει... χρυσάφι.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο το βράδυ της Πέμπτης (28/02) αντιμετωπίζει την... «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, αλλά πάντα πολύ επικίνδυνη, Γκραν Κανάρια στην Ισπανία και μόνο το ροζ φύλλο αγώνα θα του δώσει «ζωή» στη συνέχεια της διοργάνωσης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι «Πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 102-87.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει, όμως, για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα. Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι, στη λίστα με τους απόντες προστέθηκε και ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός ανέβασε πυρετό την Τετάρτη και έμεινε στην Αθήνα, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη αποστολή στις Κανάριες Νήσους.

Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν με το «τριφύλλι» οι Νικ Καλάθης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Βρετανός Έντουαρντ Ουντιάνσκι όπως ενημέρωσε η Euroleague.

Τζάμπολ στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ