ΣΠΟΡ

Βασιλειάδης: Θλιβερά και αποτρόπαια τα γεγονότα στο Παπαστράτειο

Βασιλειάδης: Θλιβερά και αποτρόπαια τα γεγονότα στο Παπαστράτειο
EUROKINISSI

Θλιβερά και αποτρόπαια χαρακτήρισε τα επεισόδια στο Παπαστράτειο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, διαμηνύοντας ότι τέτοια περιστατικά δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα.

«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το "νόμο" τους στους πολλούς. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το αρχηγό της αστυνομίας και περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση», έγραψε ο κ. Βασιλειάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα για την τρίτη φάση της Α1 πόλο γυναικών σημαδεύτηκε χτες από βίαια επεισόδια.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα και μαχαίρια, εισέβαλαν στο Παπαστράτειο με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Η εισβολή πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του 3ου οκταλέπτου ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και δύο άτομα.

Το παιχνίδι πόλο διακόπηκε, με τις δύο ομάδες να είναι σοκαρισμένες από τα πρωτοφανή, για παιχνίδι πόλο γυναικών, επεισόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ