ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Αρχίζει με δύσκολα το top-16

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Αρχίζει με δύσκολα το top-16
ICONPRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να τερμάτισε πρώτος στον όμιλο της πρώτης φάσης όμως η τύχη και οι διασταυρώσεις των ομίλων, έφτιαξαν τον πιο δύσκολο όμιλο top-16 της ιστορίας του.

Κι επειδή κάθε αρχή και δύσκολη... στον πρώτο αγώνα οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εντός έδρας, τη Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον της διοργάνωσης.

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν δώσει μεγάλες στιγμές στο ευρωπαϊκό μπασκετικό κοινό. Πιο πρόσφατο το μεγάλο περσινό παιχνίδι που έκρινε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο FINAL-4 και κρίθηκε από το τρίποντο του Πρίντεζη σε νεκρό χρόνο.

Το ΣΕΦ θα είναι σήμερα κατάμεστο καθώς έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια την ώρα μου ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος πονοκεφαλιάζει για την απώλεια του Ματ Λοτζέσκι.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έρχεται φουριόζα από το θρίαμβο επί της Ρεάλ και θέλει στο ΣΕΦ να στείλει άλλο ένα μήνυμα ότι φέτος είναι φτιαγμένη για να φτάσει... μέχρι το τέλος.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πάντως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έδειξε να φοβάται το όνομα του αντιπάλου: «Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του ομίλου, αλλά δε φοβόμαστε καμία όσο κάνουμε αυτά που πρέπει στο παρκέ. Έχουμε επικεντρωθεί στο πως θα βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας ώστε να είμαστε ακόμη καλύτεροι», δήλωσε ο έλληνας κόουτς

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ