ΣΠΟΡ

Ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα playoffs περνάει από το Μαυροβούνιο

Ο δρόμος του Ολυμπιακού για τα playoffs περνάει από το Μαυροβούνιο
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε περιπέτειες, μετά από τις πέντε σερί ήττες στην Euroleague. Έδειχνε ότι είχε εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα playoffs της Euroleague και πάλευε για να μπει στην πρώτη τετράδα, ώστε να αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας. 

Πλέον όμως δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στην οχτάδα.

Ο δρόμος των «ερυθρόλευκων» για τα playoffs περνάει από το Μαυροβούνιο. Το αποψινό παιχνίδι (20:00) με την Μπουντούτσνοστ είναι καθοριστικής σημασίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να κάνει το αποφασιστικό βήμα για τα playoffs. Σε 24 αγωνιστικές μετράει 12 νίκες και 12 ήττες. Η Μπουντούτσνοστ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 6 νίκες και 18 ήττες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 11,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη στον αγώνα Μπουντούτσνοστ-Ολυμπιακός.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει αγωνιστεί στα 24 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague και πέτυχε 258 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 10,8 πόντοι ανά αγώνα. Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημείωσε 12 πόντους. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Μπουντούτσνοστ πέτυχε 11 πόντους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ