Πέρεθ: Είναι 90% σίγουρο ότι ο Μουρίνιο θα επιστρέψει στη Ρεάλ
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, απάντησε στις φήμες που θέλουν επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Πορτογάλος θα αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».
Η Ρεάλ Μαδρίτης στην μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή βιώνει τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας της και ψάχνει λύσεις... άμεσα.
«Είναι 90% σίγουρο ότι ο Μουρίνιο θα είναι πίσω στην Μαδρίτη. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει την Δευτέρα, αλλά ήδη υπάρχουν συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας με τον Σαντιάγκο Σολάρι» είπε ο Πέρεθ.
«Είναι αλήθεια ότι απευθυνθήκαμε πρώτα στον Ζινεντίν Ζιντάν όμως εκείνος αρνήθηκε, είπε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον σύλλογο», αποκάλυψε ο πρόεδρος των «Μερένχες».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ προσφέρει ετήσιες απολαβές 17 εκατομμυρίων ευρώ στον Πορτογάλο για να αναλάβει εκ νέου το «τιμόνι» της ομάδας.
Πηγές σημειώνουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε να απομακρυνθούν οι Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ
«Βόμβα» στην Αγγλία: «Συμφώνησε με τη Γιουβέντους ο Γκουαρντιόλα!»
Μπούντουτσνοστ-Ολυμπιακός 76-89: Επιτέλους... νίκη!
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12
Συνελήφθη 57χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Θεσσαλονίκη
11:09