Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι απάντησε στις... σπόντες της Ναόμι Οσάκα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις… σπόντες της No1, Ναόμι Οσάκα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Οσάκα ρωτήθηκε σε συνέντευξή της για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε πολύ κουρασμένος στο τελευταίο τουρνουά.
Στην απάντησή της επιφύλαξε αρκετές σπόντες για τις επιλογές του Στέφανου Τσιτσιπά, λέγοντας: «Ήθελα να πω ότι η διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον κύριο τοπ 10 είναι ότι δεν έπαιξα σε τόσα τουρνουά όσο εκείνος».
«Πιστεύω ότι μετά το Αυστραλιανό Open έπαιξε σε εξωφρενικά μεγάλο αριθμό τουρνουά και τα πήγε καλά σ’ όλα. Αυτό ίσως να είναι πρόβλημα. Εγώ, θέλω να επικεντρώνομαι στα μεγάλα τουρνουά. Δεν λέω ότι κάποια τουρνουά δεν είναι σημαντικά, αλλά τα Γκραν Σλαμ, το Ίντιαν Γουελς και το Μαϊάμι είναι τα σημαντικότερα».
Ο Τσιτσιπάς, δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτησή της.
«Συμφωνώ. Πραγματικά εύχομαι να ήταν τόσο απλό… Κυρία νούμερο 1, καλή τύχη!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θα γ...σω εσένα και την γυναίκα σου»: Επίθεση Ουέστμπρουκ σε οπαδό των Τζαζ
«Απαραίτητες οι αλλαγές»: Παρουσιάστηκε και έδειξε τις προθέσεις του ο Ζιντάν
Αυστηρή η τιμωρία του οπαδού που εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε αντίπαλο παίκτη
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ
22:13
Meteo: Στους 39,6 °C η υψηλότερη θερμοκρασία την Κυριακή - Στην Ωλένη Ηλείας
22:00
Bank of America: Η Gen Z αποταμιεύει λιγότερο από κάθε άλλη γενιά, αλλά συνεχίζει να ξοδεύει
21:48
Θρήνος στο ΝΒΑ: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Ντον Νέλσον
21:35