ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν κατεβαίνουν στο ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δεν κατεβαίνουν στο ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι»
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του τόνισε ότι δεν κατέβει στο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την Κυριακή στο ΣΕΦ για την Basket League.

Από τη στιγμή που, όπως αναμενόταν, οι διαιτητές του ντέρμπι του ΣΕΦ δεν είναι ξένοι αλλά Έλληνες διεθνείς ενημέρωσαν ότι δεν θα παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τονίζοντας μάλιστα πώς δεν θα εκδώσουν καν εισιτήρια για τον αγώνα.

Μένει, ωστόσο να ξεκαθαρίσει η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού να μην ανοίξει το ΣΕΦ, όπως λένε τα ρεπορτάζ από την πλευρά των ερυθρόλευκων, καθώς κάτι τέτοιο δημιουργεί ζήτημα κυρίως για την ασφάλεια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που είναι υποχρεωμένος να παραστεί στο ΣΕΦ για τη διαδικασία του ανοίγματος και του κλεισίματος του φύλλου αγώνα.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γνωστοποιηθεί και η πρόθεση που έχουν αστυνομία και υφυπουργός για πιθανή αναβολή του αγώνα όπως είχε εκφραστεί τα προηγούμενα 24ωρα.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 - 2019. Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ