Euroleague: Κόντρα σε Φενέρ ξεκινάει ο Παναθηναϊκός το Top-16
Στη μάχη του Top-16 ρίχνεται απόψε το «τριφύλλι», με τους παίχτες του Παναθηναϊκού να είναι αποφασισμένοι για «ποδαρικό» με νίκη στην Τουρκία, κόντρα στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στο μυαλό του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται μονάχα το διπλό» απέναντι στην τουρκική ομάδα, νίκη που θα τοποθετήσει τον «εξάστερο» στη θέση του οδηγού του ομίλου.
Το Top-16 πρόκειται φυσικά για αγωνιστικό «μαραθώνιο», με διάρκεια 3 μηνών και 14 αγωνιστικών, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει από νωρίς ποιος είναι το «αφεντικό» στη διοργάνωση και να συμπληρώσει αισίως τις 11 συνεχόμενες νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς αναμένεται σήμερα να παραταχθεί πλήρης απέναντι στη Φενέρ στην αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-1 στις 21:00
Στο νοσοκομείο Ιεράπετρας μεταφέρθηκε 57χρονος με τραύμα από όπλο κοντά στην καρδιά
10:59
Ανοίγουν οι αιτήσεις για την «Ανακαίνιση Κατοικίας» - Προτεραιότητα στις κλειστές κατοικίες
10:58
Κικίλιας: Νέα μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας - Κυβερνητική παρέμβαση για το αυξημένο κόστος καυσίμων
10:51
Θεσσαλονίκη: 41χρονος κατήγγειλε ομαδικό βιασμό και ξυλοδαρμό από ομοεθνείς του
10:47