Euroleague: Κόντρα σε Φενέρ ξεκινάει ο Παναθηναϊκός το Top-16
Στη μάχη του Top-16 ρίχνεται απόψε το «τριφύλλι», με τους παίχτες του Παναθηναϊκού να είναι αποφασισμένοι για «ποδαρικό» με νίκη στην Τουρκία, κόντρα στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στο μυαλό του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται μονάχα το διπλό» απέναντι στην τουρκική ομάδα, νίκη που θα τοποθετήσει τον «εξάστερο» στη θέση του οδηγού του ομίλου.
Το Top-16 πρόκειται φυσικά για αγωνιστικό «μαραθώνιο», με διάρκεια 3 μηνών και 14 αγωνιστικών, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει από νωρίς ποιος είναι το «αφεντικό» στη διοργάνωση και να συμπληρώσει αισίως τις 11 συνεχόμενες νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς αναμένεται σήμερα να παραταχθεί πλήρης απέναντι στη Φενέρ στην αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-1 στις 21:00
Κικίλιας για Χίο: Δεν προκύπτει ότι υπήρξε pushback - Τι είπε για την θερμική κάμερα
15:01
Τζέφρι Επστάιν: H Νορβηγία ερευνά την εμπλοκή πολιτικών και δημοσίων λειτουργών της
14:57
Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ακόμη 97 στρατιωτικοί κτηνίατροι «επιστρατεύονται» για την πρόληψη
14:57
Τι καθιστά το TikTok εθιστικό - «Κίτρινη κάρτα» από την Κομισιόν λόγω του σχεδιασμού του
14:52