ΣΠΟΡ

Συγκλονιστικός Ζαμπίδης: Επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια και νίκησε με ένα χέρι

Συγκλονιστικός Ζαμπίδης: Επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια και νίκησε με ένα χέρι
Instagram

Την Ελλάδα να… παραμιλά έκανε για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος επέστρεψε στο ρινγκ μετά από 3,5 χρόνια και πήρε μια μεγαλειώδη νίκη επί του Αντόνιο Γκόμεθ αν και χρειάστηκε να αγωνιστεί με κομμένο δικέφαλο για 2,5 γύρους!

Η επιστροφή του Iron Mike στο ρινγκ ήταν άκρως εντυπωσιακή και μάλιστα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, του οποίου όχι μόνο επικράτησε με ομόφωνη απόφαση, αλλά το έκανε και με ένα χέρι. Ο Ζαμπίδης, αν και αγωνίστηκε για 2,5 γύρους με κομμένο δικέφαλο στο δεξί χέρι, επέδειξε πόσο «πεινασμένος» ήταν μετά από τόσο καιρό αποχής.

Η εικόνα του (gallery) είναι σοκαριστική και μπορεί ο πόνος να ήταν αβάσταχτος, αλλά όχι αρκετός από ό,τι φαίνεται για να τον «λυγίσει». Απεναντίας «λύγισε» αυτός τον Ισπανό αντίπαλό του.

Έτσι, μπροστά στους ομογενείς της Στουτγκάρδης ο Ζαμπίδης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, πανηγύρισε άλλη μία τεράστια νίκη (σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας αυτή τη φορά) και φόρεσε στη μέση του τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή για τη διοργάνωση Breakout.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ