Εθνική Ελλάδας: Σάλος στη Βοσνία για «τα βρόμικα αποδυτήρια που άφησε η γαλανολεύκη» (pics)
Κρανίου τόπο κατηγορούνται πως άφησαν πίσω τους οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου μετά το παιχνίδι με τη Βοσνία.
Η εφημερίδα Dnevni avaz παρουσιάζει εικόνες... καταστροφής με τα αποδυτήρια να είναι γεμάτα σκουπίδια, οι αποχετεύσεις να είναι βουλωμένες και η βρομιά να κυριαρχεί στα αποδυτήρια που χρησιμοποίησαν.
«Από το παγκόσμιο στη Ρωσία όπου οι οπαδοί της Ιαπωνίας καθάρισαν από τα σκουπίδια το γήπεδο, στην απίστευτη κατάσταση που άφησαν τους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους οι Έλληνες» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει άλλες πειστικές αποδείξεις ότι από τα αποδυτήρια αυτά πέρασε η Εθνική.
Παράλληλα οι εικόνες δείχνουν σημάδια χρόνιας... εγκατάλειψης, ενώ δεν είναι καν σίγουρο αν προέρχονται από το «Μπίλινο Πόλιε» όπου διεξήχθη η χθεσινή (26/03) αναμέτρηση.
Νέα υπερσύγχρονη συσκευή μεταφοράς καρδιάς ενισχύει τις μεταμοσχεύσεις στο Ωνάσειο Νοσοκομείο
10:43
Βουλή: Την Τετάρτη στη Βουλή η πρόταση του πρωθυπουργού για σύσταση διακομματικής για τα αγροτικά
10:42
Λαμπρή υποδοχή της φρεγάτας «Κίμων» - Εντυπωσιακοί σχηματισμοί στον Σαρωνικό για την υποδοχή (pics&vids)
10:37
Αυστραλία: Ξαφνικές πλημμύρες στη Βικτώρια - Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα (vids)
10:31