Euroleague: «Καλάθης ο προστάτης της πράσινης κληρονομιάς»
Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα το teaser από το νέο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί για τον Νικ Καλάθη.
Ειδικότερα το «Guardian of a Legacy» όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ξεκινάει με τον άσο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Νικ Καλάθη να λέει: «Είναι τιμή μου να είμαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, όταν βλέπω όλους τους προηγούμενους ηγέτες, όπως τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη.
Είναι δουλειά μου να διατηρήσω την ιστορία νικών και να κάνω την ομάδα πετυχημένη» και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, όταν στην προπόνηση του «τριφυλλιού» πάει ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο νυν αρχηγός των «πρασίνων» του λέει: «Σε υπογράψαμε με συμβόλαιο για μισή σεζόν;»!
Παράλληλα όπως αναφέρει η Euroleague ο Καλάθης θα είναι ο πρωταγωνιστής του νέου ντοκιμαντέρ της, μέσω του οποίου θα τιμηθεί η μνήμη των αδελφών Γιαννακόπουλων.
Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 50χρονος λήπτης ήπατος μετά από 14 ώρες στο χειρουργείο
17:03
Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για την Pink - Το μήνυμα στους θαυμαστές της
16:54
Στο πέρασμα της Ράφα η Αντζελίνα Τζολί - Σε ανθρωπιστική αποστολή για τους Παλαιστίνιους (vid)
16:44
Κραν Μοντανά: «Σε συνεργασία με 9 χώρες για τους νεκρούς» - Ταυτοποιήθηκαν 113 τραυματίες
16:34