ΣΠΟΡ

Περιστέρι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 80-72: Έβαλε τέλος στο «πράσινο» αήττητο

Περιστέρι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 80-72: Έβαλε τέλος στο «πράσινο» αήττητο
EUROKINISSI

Το Περιστέρι έβαλε τέλος στο αήττητο που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη φετινή Basket League αφού επικράτησε με 80-72 των «πρασίνων».

Το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησε στο κεκλεισμένων των θυρών «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον Έλληνα τεχνικό να απογοητεύει την πρώην ομάδα του και να οδηγεί το Περιστέρι σε ρεκόρ 14-7, με το οποίο κράτησε την τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Προμηθέα στην τέταρτη θέση.

Παραπάνω από εμφανής η απουσία του Νικ Καλάθη στο κομμάτι της δημιουργίας του Παναθηναϊκού, με τον αρχηγό των «πράσινων» να παίρνει ανάσες πριν τον ευρωπαϊκό «τελικό».

Το Περιστέρι έδειξε και με το παραπάνω ότι η εμφάνιση στο Λαύριο ήταν απλά μια κακή παρένθεση κι έχοντας δίδυμο «φωτιά» τους Στίβεν Γκρέι και Μπεν Μπέτιλ πέτυχαν τη μεγάλη έκπληξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο παίκτες πέτυχαν τους 48 από τους 80 πόντους της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πήραν ένα καλό μάθημα πριν από το πολύ σημαντικό ματς με την Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη. Στο ματς που θα κρίνει και την πρόκριση στα playoffs της Euroleague φαίνεται ότι ήταν και το μυαλό των «πράσινων».

Σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε κι η απουσία του Νικ Καλάθη, ο οποίος όμως ήταν απαραίτητο να πάρει λίγες «ανάσες».

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 36-45, 55-60, 80-72

ΔΗΜΟΦΙΛΗ