ΣΠΟΡ

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2: Το Πρωτάθλημα «οδεύει» στην Τούμπα

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2: Το Πρωτάθλημα «οδεύει» στην Τούμπα
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ είναι «αγκαλιά» με το Πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Super League. 

Ο Ολιβέιρα ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο με απίστευτη εκτέλεση φάουλ που συνοδεύτηκε και με ομαδικό πανηγυρισμό για χάρη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα ο Βιεϊρίνια μαζί με τους συμπαίκτες του πανηγύρισαν κρατώντας μια φανέλα με το όνομα του Ιβάν Σαββίδη που είχε τον αριθμό «60». Ήταν με λίγα λόγια το «δώρο» της ομάδας στον μεγαλομέτοχο του δικέφαλου που πρόσφατα έκλεισε 60 χρόνια ζωής.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου ανακάτεψε την τράπουλα και είδε τις κινήσεις του να έχουν καρπούς, με τον Άκπομ στο 67ο λεπτό να πασάρει στον Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.



Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Ξάνθη με τον Αλμέιδα στο 85ο λεπτό να μειώνει σε 2-1 όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο και έτσι ο ΠΑΟΚ πέρασε με το διπλό από την Ξάνθη.



ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (64' Κάστρο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μελιόπουλος (72' Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78' Σαρπόνγκ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (87' Μίσιτς), Ζαμπά (63' Γιαννούλης), Ενρίκε, Σβιντέρσκι (66' Άκπομ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ