ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1: Σώθηκε και έμεινε ζωντανός

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1: Σώθηκε και έμεινε ζωντανός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου και έμεινε στο «κυνήγι» του ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League. 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αιφνιδιάστηκε από τους φιλοξενούμενους όμως τελικά βρήκε τις λύσεις και πήρε μια πολύτιμη νίκη για την προσπάθεια που κάνει να ανατρέψει τη βαθμολογία της Super League και να είναι αυτή που θα πάρει το Πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 30’ με τον Κουλούρη όταν ο Μπρούνο με ωραία πάσα βρήκε τον Έλληνα επιθετικό μέσα στην περιοχή και εκείνος με τη μια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από το ξεκίνησα του δευτέρου μέρους και στο 50’ από σέντρα του Φορτούνη, ο Γκιλιέρμε με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 75’ ο Ποντένσε έβγαλε τη σέντρα και ο Μπουχαλάκης με προβολή πέτυχε το 2-1, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να παίρνει φωτιά. Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν να αντιδράσουν και προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά το σουτ του Ρισβάνη στο 81’ δεν βρήκε στόχο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Ελαμπντελαουΐ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (90+2’ Καμαρά), Μασούρας (46’ Χασάν), Γκερέρο (46’ Ντίας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (77’ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (62’ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (82’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ