Ρεάλ Μαδρίτης-Ουέσκα 3-2: «Σωτήρας» ο Μπενζεμά
Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Μπενζεμά στο τέλος γλίτωσε το «εγκεφαλικό» (3-2) κόντρα στην Ουέσκα εντός έδρας.
Το ότι βιώνει τη χειρότερη χρονιά της ιστορίας της είναι δεδομένο για την «Βασίλισσα», η οποία έδειξε τα προβλήματα της και στο ματς με την Ουέσκα.
Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζινταν ήταν κοντά στην γκέλα αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά είχε άλλη άποψη και τελικά λύτρωσε την ομάδα του με γκολ στο 89ο λεπτό δίνοντας τη νίκη.
O «Ζιζού» ξεκίνησε τον γιο του Λούκα κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κούτσο Ερνάντεθ στο 3ο λεπτό να «παγώνει» το Σαντιάγκο Μπερναμπέου και να κάνει το 1-0 για την Ουέσκα.
Ο Ίσκο που έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση από την ημέρα που ο Ζιντάν ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ στο 25΄ έκανε το 1-1 για να πάρουν οι γηπεδούχοι το 2-1 στο 62ο λεπτό με «δράστη» τον Θεμπάγιος. Ο Ετσέιτα στο 74ο λεπτό έφερε όμως και πάλι το ματς στα ίσια (2-2). Όμως ο Μπενζεμά δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 89ο λεπτό με όμορφο γκολ διαμόρφωσε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00