Οριστική αναβολή σε Πηγάδια και Λιβαδειά
Δεν θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που σημειώνεται από το πρωί στην ακριτική πόλη. Καταιγίδα και... stop και στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός θα υποδεχόταν τον Ατρόμητο.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις ανέφεραν πως από το μεσημέρι η χιονόπτωση θα ήταν ακόμα πιο δυνατή στην Ξάνθη ενώ η διεξαγωγή του παιχνιδιού κρίθηκε από τον διαιτητή κ. Παπαπέτρου.
Θεωρείται μάλιστα εξαιρετικά απίθανο να γίνει αύριο το παιχνίδι αφού οι καιρικές συνθήκες θα είναι το ίδιο δύσκολες, δεδομένου ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αγώνας οδεύει προς διεξαγωγή κατά πιθανότητα στις 20 Ιανουαρίου.
Αναβολή και στη Λιβαδειά
Η καταιγίδα που ξέσπασε περίπου μισή ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα στη Λιβαδειά μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρομήτου στάθηκε αφορμή για να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή του ο Δελφάκης
Τραγωδία στην Πάρο: 55χρονος Αμερικανός Πεθαίνει Κατά Την Κατάδυση στη Θαλάσσια Περιοχή Βουτάκος
17:25
Φθιώτιδα: Εξαπατούσαν ηλικιωμένους με το πρόσχημα του δήθεν «λογιστή» - Πάνω από 95.000 ευρώ η λεία
17:16
Αύριο Κυριακή στις 11:00 στο Α' Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου
17:07
«Σε σχέση»: Η ανάρτηση της Κομισιόν για τον Καναδά ως «το πρώτο συνδεδεμένο μέλος» της ΕΕ
16:58