Θρήνος στον Πανελλήνιο: Πέθανε ο Ανδρέας Καπώνης
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, ο παλιός αθλητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, Ανδρέας Καπώνης, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στο ακόντιο.
Το 1969 είχε κατακτήσει τον τίτλο στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο στάδιο Καραϊσκάκη με 73.18 μέτρα. Χρυσά μετάλλια κατέκτησε και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 1971, 1974 και 1975, ενώ το 1973 στους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 73.82μ. Το 1969 πήρε μέρος στον τελικό των Πανευρωπαϊκών αγώνων όπου με βολή 73.24μ πήρε την 11η θέση.
Για την απώλεια του Ανδρέα Καπώνη εξέδωσε ανακοίνωση ο σύλλογός του, ο Πανελλήνιος ΓΣ, όπου αναφέρει:
«Έφυγε από κοντά μας ο παλαιός αθλητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, Ανδρέας Καπώνης, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στο ακόντιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».
Αφθώδης πυρετός: Παράταση και αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων στους πληγέντες στη Μυτιλήνη
05:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση έως 14.220 ευρώ σε επιχειρήσεις στη Δυτ. Μακεδονία
04:00
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
03:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις
02:00