ΣΠΟΡ

Μοιρασιά για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι

Μοιρασιά για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
ΑP PHOTO

Ο Ντε Χέα έκανε την γκέλα και έδωσε την ευκαιρία στην Τσέλσι να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με δράστη τον Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός που έχει τα γενέθλιά του (έγινε 31 ετών), εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του εξαιρετικού Λουκ Σο και δεν δυσκολεύτηκε με ωραία κίνηση να γράψει το 1-0.



Η Τσέλσι ανέβασε ρυθμούς και απείλησε την εστία της Γιουνάιτεντ, με τους Λονδρέζους να φτάνουν τελικά στην ισοφάριση μετά από λάθος του Ντε Χέα. Ειδικότερα, στο 43ο λεπτό ο Ρούντιγκερ έπιασε ένα σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή των παικτών του Σόλσκιερ και ενώ η φάση φαινόταν ακίνδυνη, ο Ντε Χέα την έκανε... επικίνδυνη και μοιραία. Ο διεθνής πορτιέρε επιχείρησε να μπλοκάρει τη μπάλα, τοποθετήθηκε λάθος και το κακό συνέβη μιας και η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και ο Αλόνσο που καραδοκούσε έκανε το 1-1 για την Τσέλσι.



Ασταμάτητη δείχνει η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς με ένα γκόλ του Σέρχιο Αγουέρο στο 63΄, πέρασε δύσκολα αλλά νικηφόρα 1-0 και από την έδρα της Μπέρνλι, για την 36η αγωνιστική κι έτσι ανέβηκε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.



Τρίτωσε το κακό για την Άρσεναλ, αφού μετά τις ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς, έχασε και από την Λέστερ και μάλιστα με το βαρύ 3-0. Σε ένα ματς όπου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια (πήρε κίτρινη κάρτα), η Λέστερ βρήκε εύκολα διαδρόμους, πολύ περισσότερο από την στιγμή που η ομάδα του Έμερι έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μέιτλαντ Νάιλς στο 38'. Ο Τίλεμανς στο 59' και ο Βάρντι στο 86' και το 90΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αφήνει πίσω πλέον τους «κανονιέρηδες» στο κυνήγι για το Τσάμπιονς Λιγκ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ