ΣΠΟΡ

Την επιθυμία του να αναλάβει ομάδα της Premier League αποκάλυψε ο Γκουαρντιόλα

Την επιθυμία του να αναλάβει ομάδα της  Premier League αποκάλυψε ο Γκουαρντιόλα
Reuters/Fabian Bimmer

Την επιθυμία του να αναλάβει ομάδα της Premier League αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξηγώντας τους λόγους που δεν ανανέωσε με την Μπάγερν.

Μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην Μπάγερν, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε τους λόγους της απόφασής του: "Ο λόγος είναι πολύ απλός. Θέλω να κοουτσάρω στην Premier League".

Ο 44χρονος Καταλανός τεχνικός φέρεται να έχει ήδη δεχθεί κρούση από τρεις ομάδες της Αγγλίας. Την Μάντσεστερ Σίτυ (που είναι και το φαβορί), την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. "Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα ποδοσφαίρου στην Αγγλία, τα γήπεδα. Είμαι 44 χρόνων και είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν ήμουν στην ηλικία του Χάινκες, όταν αποσύρθηκε πιθανότατα θα έμενα στην Μπάγερν. Όμως θέλω να δω νέες πόλεις, νέα ρεστοράν, μια νέα πρόκληση. Ευχαριστώ την Μπάγερν για την εμπιστοσύνη της, αλλά δεν μπορώ να μείνω σε μια ομάδα 30 χρόνια. 3 χρόνια είναι μια χαρά".

Ακόμη πάντως δηλώνει ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα. "Όταν θα υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία, το κλαμπ θα την ανακοινώσει. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι φιξαρισμένο και δεν μπορώ να πω κάτι".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ