Ο Γιάννης άλωσε τη Βοστώνη και οδηγεί τους Μπακς στον τελικό
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μία ακόμα παράσταση στη Βοστώνη. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης με 123-116 των Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς.
Ο απολογισμός του ήταν 32 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες. Οι Μπακς άλωσαν τη Βοστώνη, έκαναν το 2-1 στη σειρά και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας.
Το τέταρτο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς θα ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Βοστώνη. Ο Greek Freak δείχνει αποφασισμένος για μία ακόμα νίκη, που θα φέρει σε απόσταση αναπνοής τους Μπακς από τον τελικό της Ανατολής.
Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under 29,5 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς. Ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 22 πόντους στον πρώτο ημιτελικό, 29 στον δεύτερο και 32 στον τρίτο.
Χαλκιδική: Ξηλώνουν ομπρέλες και κλειδωμένες ξαπλώστρες στις Καλύβες
10:37
Χαρδαλιάς: Χρηματοδοτούμε την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοτικών κτηρίων σε όλη την Αττική
10:37
Οι ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα Allwyn
10:28
Νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γνωστός ζωγράφος και ποιητής Χρήστος Μαρκίδης
10:24