Euroleague: Φέτος γράφεται ιστορία - Η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε φάιναλ φορ
Το φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί φέτος στη Βιτόρια θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο της Euroleague, στο οποίο «σφύριξε» γυναίκα διαιτητής.
Η διοργανώτρια Αρχή έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα τα ονόματα των οκτώ διαιτητών που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς, Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης (17/5), καθώς και τον «μικρό» τελικό και τον τελικό (19/5).
Στους οκτώ κορυφαίους διεθνείς διαιτητές βρίσκεται η πασίγνωστη πλέον στο ευρωπαϊκό μπάσκετ Γερμανίδα διαιτητής, Άνε Πάντερ.
Στην 3η σεζόν της ως διαιτητής της Euroleague, η Πάντερ, χάρη στις ικανότητές της, επελέγη για την καταληκτική φάση της διοργάνωσης τη σεζόν 2018-19, ένα όνειρο για πολλούς ρέφερι.
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο 58χρονος που καταγράφεται σε βίντεο να μιλά με τη 16χρονη Λόρα - Βρέθηκε η τσάντα της στου Ζωγράφου
12:18
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες: Τα υπέρ και τα κατά για οδήγηση στο χιόνι
12:17
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Οι κατηγορίες με τις μεγαλύτερες ανατιμήσεις
12:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ – Ειρήνη Κατσινοπούλου: «Πηγή του κακού» η ενίσχυση της κατοχής γης και όχι της παραγωγής
12:13
ΚΟΣΜΟΣ