Τελικός Κυπέλλου 2019: Δυναμιτάκια στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ
Δυναμιτάκια πέταξε τα ξημερώματα ομάδα ατόμων έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ.
Τα… όργανα άρχισαν από νωρίς για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο φόβος επεισοδίων είναι μεγάλος και, παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας, σημειώθηκε τα ξημερώματα το πρώτο… κρούσμα.
Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, περίπου δεκαπέντε άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια μικρού κυβισμού, πέταξαν δυναμιτάκια έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ (Grand Hyatt Athens).
Οι εκρήξεις ήταν μικρής ισχύος και ελάχιστα μέλη της αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά» τις αντιλήφθηκαν. Οι περισσότεροι πληροφορήθηκαν το περιστατικό όταν ξύπνησαν.
PHOTO 1 / 13
Photo 1/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 2/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 3/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 4/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 5/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 6/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 7/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 8/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 9/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 10/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 11/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 12/13
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 13/13
Πηγή: EUROKINISSI
ΚΟΣΜΟΣ
Φρουροί της Επανάστασης: Ανέφικτη στρατιωτική επιχείρηση ή μία κακή συμφωνία οι δύο επιλογές Τραμπ
13:58
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς - Επί ποδός η Τροχαία (vid)
13:48
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Τι σημαίνει για τους πολίτες η αύξηση του επιπέδου τρομοκρατικής απειλής
13:37
TECH
Εκτοξεύθηκαν και μπήκαν σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι - Θα συμβάλουν στην ανίχνευση πυρκαγιών (pics&vids)
13:27
CULTURE